Përdhunimet gjatë festës së vitit të ri në Këln – nën hetime edhe një shqiptar
Policia gjermane po heton edhe një 19 vjeçar shqiptar si të përfshirë në përdhunimet masive të ndodhura në Këln, natën e Vitin e Ri. Rreth 90 gra kanë raportuar se në natën në mes të 31 dhjetorit dhe 1 janarit, në afërsi të stacionit të trenit në Këln, u... Më shumë
Rusia në Beograd, kundër NATO-s në Ballkan
Nënkryetari i Qeverisë së Rusisë Dmitrij Rogozin ka deklaruar sot në Beograd se Rusisë nuk pëlqejnë, siç i ka quajtur ai, përpjekjet e NATO-s të militarizojë Ballkanin dhe kështu, sipas tij, Aleanca edhe një herë po tregon reliktin e Luftës së Ftohtë. Rogozin në konferencën për shtyp me ministrin... Më shumë