Iguanën Arang e ‘zbulon’ fituesin e ndeshjes Gjermani  – Francë (VIDEO)
Revista “France Football” i ka kushtuar vëmendje të veçantë dhe ka aktivizuar Iguanën Arang, që të parashikojë rezultatet e ndeshjeve të ‘Euro 2016’. Ajo zgjodhi Gjermaninë për fituese ndaj Francës. Më shumë