Skuadra nga Drenasi i mëson kundërshtarët evropian (FOTO)
Feniksi nga Drenasi i ka mësuar skuadrat kundërshtare në “UEFA Futsal Cup”. Skuadra nga Drenasi bën pjesë në grupin H ku do të përballet me skuadrën angleze, Oxford City, atë izraelite Asa Telaviv dhe atë nga Andora, FC Encamf. Ky grup konsiderohet i vështirë për krenarinë e futbollit kosovar... Më shumë