Çfarë po ndodh me Muller dhe Ancelottin ? Çfarë po ndodh me Muller dhe Ancelottin ?
Super sulmuesi i skuadrës bavareze, Bayern Munich, Thomas Muller ka shprehur pakënaqësitë e tij në klubin e tij aktual. Ai ka deklaruar hapur që... Çfarë po ndodh me Muller dhe Ancelottin ?

Super sulmuesi i skuadrës bavareze, Bayern Munich, Thomas Muller ka shprehur pakënaqësitë e tij në klubin e tij aktual.
Ai ka deklaruar hapur që nuk mund qëndrojë në bankën rezervë dhe se dëshiron vendin e titullarit.

“Ndeshja e fundit ndaj Leipzigut nuk ishte ideale për mua sepse nuk luajta. Mendoj që ishte një ndeshje në të cilën duhet të kisha më shumë hapësira. Sigurisht që s’mund të buzëqeshi, kur e shikoj ndeshjen nga banka rezervë”, deklaroi Muller./sovrani.info