Çiljetës nuk do t’i bëhet qejfi por shikoni si është dukur ajo në fillimin e karrierës Çiljetës nuk do t’i bëhet qejfi por shikoni si është dukur ajo në fillimin e karrierës
Ka shumë vite në skenë dhe padyshim që pamja e saj është modifikuar shumë herë. Qoftë nga flokët, palestra apo veshja, Çiljeta i është... Çiljetës nuk do t’i bëhet qejfi por shikoni si është dukur ajo në fillimin e karrierës

Ka shumë vite në skenë dhe padyshim që pamja e saj është modifikuar shumë herë.

Qoftë nga flokët, palestra apo veshja, Çiljeta i është nënshtruar ndryshimeve të ndryshme gjatë karrierës së saj dhe askush nuk i vë faj, transmeton Sovrani.info.

Këngëtarja 34 vjeçare duket më mirë se kurrë dhe mund të themi se edhe karriera e saj është më e sofistikuar se më parë, përkundër që edhe trendet luajnë rolin e tyre.

Më poshtë mund të gjeni ndër këngët e para të Çiljetës, ‘Tekila’ dhe gjykojeni vetë sa ka ndryshuar këngëtarja. /Sovrani.info/