Çka doni të bëni para se të vdisni Çka doni të bëni para se të vdisni
Të inspiruar nga projekti i famshëm i artit “Para se të vdes” animatori Angelo Valente dhe Sofia Nunez vendosën që të gjejnë se për... Çka doni të bëni para se të vdisni

Të inspiruar nga projekti i famshëm i artit “Para se të vdes” animatori Angelo Valente dhe Sofia Nunez vendosën që të gjejnë se për çfarë ëndërrojnë njerëzit në moshë të shtyrë. Për këtë qëllim ata shkuan në Komunitetin Gafanha do Carmo në Portugali dhe pyetën njerëzit e moshuar aty se çfarë dëshirojnë të bëjnë përpara se të vdesin.

Përgjigjjet ndryshonin nga njëra tjetra, disa dëshironin që të ngjyrosnin flokët me ndonjë ngjyrë të pazakontë ose të fluturonin me aeroplan, disa dëshironin të i’u kthehej shikimi dhe të kishin mundësi që të shihnin botën përsëri. Ne po ju pyesim juve çfarë do të doni të bëni ju para se të vdisni?

Sovrani.info ka vendosur që të ju jap një vështrim në disa foto që do të vënë në pyetje vlerat tona të jetës.