Coca-Cola zbulon për herë të parë, përdori tre milionë ton paketime plastike për një vit Coca-Cola zbulon për herë të parë, përdori tre milionë ton paketime plastike për një vit
Për herë të parë, Coca-Cola ka zbuluar se ka përdorur tre milionë ton paketim plastik në një vit. Kjo i takon një analize e... Coca-Cola zbulon për herë të parë, përdori tre milionë ton paketime plastike për një vit

Për herë të parë, Coca-Cola ka zbuluar se ka përdorur tre milionë ton paketim plastik në një vit.

Kjo i takon një analize e cila është pjesë e një raporti të Fondacionit Ellen MacArthur i cili po shtyn kompanitë dhe qeveritë të bëjnë më shumë për të trajtuar ndotjen plastike, njofton Klan Kosova.

Në total, 150 kompani janë duke u zotuar për të reduktuar përdorimin e tyre plastik si pjesë e fushatës.

Por disa kompani duke përfshirë Pepsi, L’Oreal dhe H & M nuk kanë treguar fare se sa plastikë ata përdorin.