Këngëtarja e njohur, Dafina Zeqiri ditën e sotme ka shkruar një kërkim falje në llogarinë e saj në “Instagram”. Atë ia ka drejtuar fansave...

Këngëtarja e njohur, Dafina Zeqiri ditën e sotme ka shkruar një kërkim falje në llogarinë e saj në “Instagram”.

Atë ia ka drejtuar fansave që ishin në koncertin e saj në Tiranë, të cilin si duket e ka lënë pak ma herët pasi që nuk ka mundur të qëndrojë për fotografi.

“Tirana faleminderit shumë! Dhe më vjen keq që nuk mund të qëndroja për të dalë në foto. U desh të nisem menjëherë për Prishtinë/Aeroport. Ju përqafoj të gjithë juve që keni qenë prezent, ju dua”, ka shkruar Dafina.