Këngëtarja Dafina Zeqiri sapo ka publikuar një klip të shkurtër në “Instagram”, i cili ishte ndryshe nga ato që Dafina zakonisht poston. Promovimet e...

Këngëtarja Dafina Zeqiri sapo ka publikuar një klip të shkurtër në “Instagram”, i cili ishte ndryshe nga ato që Dafina zakonisht poston.

Promovimet e këngëve të reja, sesione fotografimi apo edhe ndonjë fotografi familjare, kanë qenë kryesisht ato që Dafina ka postuar deri më sot. Klipi i përmendur më lartë, e nxjerr Dafinën si një vajzë që nuk e çan kokën për njerëz tjerë, sidomos në publik, transmeton Sovrani.info.

“Kur njerëzit më shohin në publik, unë sillëm kështu” shkruan si përshkrim Dafina, teksa pretendon se po shikon dikë dhe prek gjoksin, pjesë intime të gjoksit nga ana e majtë për të qenë më të saktë.

Si duket Dafina paska vendosur që të mos ketë aspak finesë në publik, duke u bërë një vajzë rrebele me flokë të rruara. /Sovrani.info/