Ambasadori Greg Delawie përsëri ka shprehur shqetësimin rreth hedhjes së gazit lotsjellës në Kosovë. “Sërish i dëshpëruar që opozita e ka bllokuar një proces...

Ambasadori Greg Delawie përsëri ka shprehur shqetësimin rreth hedhjes së gazit lotsjellës në Kosovë.

“Sërish i dëshpëruar që opozita e ka bllokuar një proces në Kuvend. Besoj që opozita dëshmoi se mund të ketë debat”, ka thënë Delawie.

 Ai gjithashtu ka shtuar se SHBA-të, kanë besim në demokracinë e Kosovës.

Veç kësaj ai ka thënë se sërish u jep mbështetjen institucioneve dhe popullit të Kosovës, duke përshëndetur Policinë e Kosovës dhe sigurimit për punën që po e bëjnë.