Dhjetë trendet e modës së rrugës (FOTO) Dhjetë trendet e modës së rrugës (FOTO)
Tashmë ka kaluar më shumë se gjysma e vitit dhe na duket që mu tani është koha ideale të bëjnë një kthesë të madhe... Dhjetë trendet e modës së rrugës (FOTO)

Tashmë ka kaluar më shumë se gjysma e vitit dhe na duket që mu tani është koha ideale të bëjnë një kthesë të madhe mode

Risitë e modës këtë vit ndoshta nuk janë aq të reja, sa befasuese, duke pasur parasysh që aty disa pjesë të cilat i kemi veshur deri tani vetëm brenda katër mureve, si p.sh. papuçet dhe pizhamet, aktualisht trendi më i preferuar i modës së rrugës.

Këto janë pjesët ultimative të pjesës së parë të vitit 2016, shikoni në mos e keni lëshuar ndonjërën prej tyre.

aksesorët

Aksesorët

Çanta e thurur

Çanta e thurur

Supet e zhveshura

Supet e zhveshura

Takat bllok

Takat bllok

Xhinse të qepura nga disa lloje të ndryshme teksasi

Xhinse të qepura nga disa lloje të ndryshme teksasi

Xhaketa bomber

Xhaketa bomber

Tuta-pantallona

Tuta-pantallona

Çanta me doreza metali

Çanta me doreza metali

Pantallona të gjera

Pantallona të gjera

Atlete të bardha