Dhurata Ahmetaj apo Jeniffer Lopez? E keni të vështirë ta dalloni nga foto e fundit e Ahmetajt Dhurata Ahmetaj apo Jeniffer Lopez? E keni të vështirë ta dalloni nga foto e fundit e Ahmetajt
Dhurata Ahmetaj shpesh komentohet për mënyrën e veshjes, sjelljes dhe pamjes të ngjashme më këngëtaren e njohur, Jennifer Lopez. Njësoj duket edhe sot në... Dhurata Ahmetaj apo Jeniffer Lopez? E keni të vështirë ta dalloni nga foto e fundit e Ahmetajt

Dhurata Ahmetaj shpesh komentohet për mënyrën e veshjes, sjelljes dhe pamjes të ngjashme më këngëtaren e njohur, Jennifer Lopez.

Njësoj duket edhe sot në imazhet e publikuara nga vet ajo në llogarinë e saj në “Instagram”, ku ngjan goxha shumë me këngëtaren e njohur.

“Bëhu e mirë me të, ajo është e rrallë” ishte këshilla e Dhuratës në këto imazhe./Indeksonline/

dhurataaa