Digjni 400 kalori për gjysmë ore (video) Digjni 400 kalori për gjysmë ore (video)
Nëse doni të filloni që tani të humbni peshë për verë dhe të tonifikoni trupin, kjo është një mënyrë shumë e mirë për ta... Digjni 400 kalori për gjysmë ore (video)

Nëse doni të filloni që tani të humbni peshë për verë dhe të tonifikoni trupin, kjo është një mënyrë shumë e mirë për ta bërë këtë.

Do humbni peshë për 30 minuta me këto ushtrimë të cilat ndikojnë në të gjithë trupin tuaj dhe dobëson çdo pjesë të tij njëlloj, transmeton lajmi.net.
Ndiqeni videon më poshtë për instruksione të sakta.