Digne i vjen i “lënduar” Barcelonës (FOTO) Digne i vjen i “lënduar” Barcelonës (FOTO)
Lucas Digne ka arritur në Barcelonë për testet mjekësore Mbrojtësi francez, Lucas Digne tashmë është në barcelonë, ku sot do të kryej testet mjekësore... Digne i vjen i “lënduar” Barcelonës (FOTO)

Lucas Digne ka arritur në Barcelonë për testet mjekësore

Mbrojtësi francez, Lucas Digne tashmë është në barcelonë, ku sot do të kryej testet mjekësore dhe më pas do të nënshkruaj kontratë pesë vjeçare.

Por, ai ka befasuar të gjithë, pasi ka pasur një fashim në hundën e tij.

MARCA shkruan se kjo nuk do të jetë problem për testet mjekësore, pasi Digne nuk ka ndonjë problem, por vetëm një ndërhyrje estetike.

digne_1468479679-7511346