Dikur tallej me Apple, por ja si ia “kthen” kompania Samsung-ut Dikur tallej me Apple, por ja si ia “kthen” kompania Samsung-ut
Samsung ka larguar reklamat tallëse me vendimin e Apple për largimin e prizës së kufjeve nga iPhone, pasi gjigandi Korean i teknologjisë vendosi të... Dikur tallej me Apple, por ja si ia “kthen” kompania Samsung-ut

Samsung ka larguar reklamat tallëse me vendimin e Apple për largimin e prizës së kufjeve nga iPhone, pasi gjigandi Korean i teknologjisë vendosi të heqë bëjë të njëjtën në smartfonin ‘Galaxy Note 10’.

Më 2016-ën, kohën kur Apple largoi portin e kufjeve, Samsung lansoi një seri reklamash duke u tallur me vendimin e Apple, transmeton lajmi.net.

Samsung sfidoi përdoruesit e iPhone të kalojnë në gamën e saj të telefonave inteligjentë Galaxy, të cilët deri javën e kaluar të gjithë erdhën me një prizë për kufje.

Lansimie Galaxy Note 10 dhe Galaxy Note 10+ bëri që Samsung të ndjekë Apple dhe prodhuesit e tjerë të smartfonit, jo vetëm në aspektin e kufjeve.

Duket se priza e kufjeve mund të bëjë pjesë së shpejti në librat e historisë.