Dilni keq në provime? Nuk është aspak faji juaj Dilni keq në provime? Nuk është aspak faji juaj
Të paktën 100 mijë studentë janë bërë pjesë e një studimi të një Universiteti në Londër, për të parë nëse studentët dhe arritjet e... Dilni keq në provime? Nuk është aspak faji juaj

Të paktën 100 mijë studentë janë bërë pjesë e një studimi të një Universiteti në Londër, për të parë nëse studentët dhe arritjet e tyre varen nga ndotja e ajrit.

Rezultati ka qenë shumë I qartë: Po!

Nëse një student del keq në provime, ndikon edhe cilësia e ajrit shkruan albeu.com.

Në 100 mijë teste u vu re se ata që jetonin në zona të ndotura, mbanin mend më pak dhe ata që jetonin në zona të gjelbëruara dhe me më pak smog, ishin më të qartë dhe më të saktë.

Kështu nëse mendonit se ambienti dhe kushtet fizike nuk kanë rëndësi, gaboheni