Disa ide se çfarë t’i bleni të dashurës për Shën Valentin (FOTO) Disa ide se çfarë t’i bleni të dashurës për Shën Valentin (FOTO)
Në muajin që vjen, me datë 14 është Dita e të dashuruarve apo Dita e Shën Valentinit, shkruan Sovrani.info. E kur vjen kjo ditë,... Disa ide se çfarë t’i bleni të dashurës për Shën Valentin (FOTO)

Në muajin që vjen, me datë 14 është Dita e të dashuruarve apo Dita e Shën Valentinit, shkruan Sovrani.info.

E kur vjen kjo ditë, ndoshta problemi më i madh i meshkujve është përzgjedhja e një dhurate për të dashurën.

Sovrani. ju ka rradhitur disa dhurate që mund t’i bëni të dashurës tuaj.

Një peshqir të larjes

valentines-gifts-her2-1515178048

Një tortë

valentines-gifts-her6-1515180792

Një Insta X, Fujfilm

valentines-gifts-her8-1515181124

Një shallë

 

valentines-gifts-her3-1515178806

Byzhyteri

valentines-gifts-her9-1515181630

Dhe patjetër që në fund duhet lule.

1454024349-jpg