Donald Trump në versionin femër Donald Trump në versionin femër
Mbase është diçka që ju nuk do ta kishisht menduar kurrë, por kjo vajzë e ka menduar dhe e ka bërë realitet. Me anë... Donald Trump në versionin femër

Mbase është diçka që ju nuk do ta kishisht menduar kurrë, por kjo vajzë e ka menduar dhe e ka bërë realitet.

Woman creates Donald Trump beauty tutorial using Cheeto dust Credit: YouTube/F-Comedy

Me anë të nuancave të tualetit që ajo ka përdorur në fytyrën e saj, ka krijuar një ngjashmëri me miliarderin Donald Trump, kandidat i Republikanëve për president në SHBA.

Woman creates Donald Trump beauty tutorial using Cheeto dust Credit: YouTube/F-Comedy

Ndoshta ju vjen për të qeshur, por Tess Paras ja ka arritur me punën e saj praktike.

Woman creates Donald Trump beauty tutorial using Cheeto dust Credit: YouTube/F-Comedy

“Dora e fundit” dhe ajo më e çuditshmja për të realizuar punën e saj ka qenë pluhuri i verdhë i patatinave “cheetos” që ajo ka përdorur në fytyrën e saj.

Woman creates Donald Trump beauty tutorial using Cheeto dust Credit: YouTube/F-Comedy

Fotot që shikoni janë ato që e tregojnë më së miri ngjashmërinë  me Trump, por në versionin femër./tvklan.al