Dy persona humbën jetën nga shembja e dheut Dy persona humbën jetën nga shembja e dheut
Dy punonjës ndërtimi e kanë humbur jetën nga rrëshqitja e dheut deri sa po punonin në hapjen e një kanali të një objekti banimi... Dy persona humbën jetën nga shembja e dheut

Dy punonjës ndërtimi e kanë humbur jetën nga rrëshqitja e dheut deri sa po punonin në hapjen e një kanali të një objekti banimi në Shkup. Viktimat janë vëllezër të moshës 26 dhe 28 vjeç, që po punonin në kompaninë e babait të tyre.

Tragjedisë i ka shpëtuar një person i tretë (54 vjeç) i cili është nxjerr i gjallë me lëndime trupore nga persona të tjerë dhe i ekipi i zjarrfikësve që kanë shkuar në vendin e aksidentit, transmeton rel.

Aksidenti ka ndodhur rreth orës 11 në komunën e Çairit.

Policia dhe ekipet e hetuesit po hetojnë shkaqet e kësaj ngjarjeje të rëndë.