E BUJSHME: Balotelli driblon Flamengon dhe nxjerr thatë Raiolan, gati firma në Itali! E BUJSHME: Balotelli driblon Flamengon dhe nxjerr thatë Raiolan, gati firma në Itali!
Mario Balotelli ka marrë një periudhë reektimi dhe ende nuk i ka kthyer përgjigje Flamengos, që ka ofruar një kontratë të mirë. Por, sipas... E BUJSHME: Balotelli driblon Flamengon dhe nxjerr thatë Raiolan, gati firma në Itali!

Mario Balotelli ka marrë një periudhë reektimi dhe ende nuk i ka kthyer përgjigje Flamengos, që ka ofruar një kontratë të mirë.

Por, sipas “Sky Sport”, sulmuesi kërkon të kthehet në Itali, aty ku është ndjerë i dashuruar dhe aty ku është rritur. Sipas “Sky Sport”, Super Mario është pranë rmës me Brescian dhe kontrata pritet të jetë për tre vitet e ardhshme.

Presidenti Cellino ka pasur bisedë personale me të.