E bukur dhe me stil, ja si duket Luana në një ditë pune E bukur dhe me stil, ja si duket Luana në një ditë pune
Luana Vjollca vazhdon të na mahnitë më pamjen e saj të bukur. Në cdo ditë punë ajo veshët bukur dhe plotë stil. E tillë... E bukur dhe me stil, ja si duket Luana në një ditë pune

Luana Vjollca vazhdon të na mahnitë më pamjen e saj të bukur.

Në cdo ditë punë ajo veshët bukur dhe plotë stil.

E tillë duket edhe sot në një foto që ajo ka shpërndarë në rrjetin social ‘Instagram’.

“Dita e punës’ është përshkrimi i imazhit, ku duket shumë e bukur.