E frikshme: Gazetarja shqiptare përjeton tmerrin derisa po prezantonte lajmet dhe studio filloi të lëkundej E frikshme: Gazetarja shqiptare përjeton tmerrin derisa po prezantonte lajmet dhe studio filloi të lëkundej
Lëkundjet e tërmetit janë ndjerë dhe në godinën e RTV Ora. Lëkundjet janë ndjerë dhe në studion e lajmeve teksa gazetarja Besmira Pelushaj po... E frikshme: Gazetarja shqiptare përjeton tmerrin derisa po prezantonte lajmet dhe studio filloi të lëkundej

Lëkundjet e tërmetit janë ndjerë dhe në godinën e RTV Ora. Lëkundjet janë ndjerë dhe në studion e lajmeve teksa gazetarja Besmira Pelushaj po jepte edicionin e lajmeve të orës 16:00 duke krijuar dhe momente frikë.

Për disa minuta gazetarët dhe të gjithë punonjësit dolën jashtë.

IGJEUM thotë se ky është tërmeti më i fortë i regjistruar në 20-30 vitet e fundit. Lëkundjet janë ndjerë në Tiranë, Gjirokastër, Pogradec, Fier, Dibër e Shkodër.