“E kam të trashëguar nga nëna ime” – Këngëtarja shqiptare flet hapur për operacionet plastike “E kam të trashëguar nga nëna ime” – Këngëtarja shqiptare flet hapur për operacionet plastike
Tashmë është shumë e vështirë që të gjejmë ndonjë nga vipat shqiptarë që nuk ka kryer ndërhyrje plastike. Edhe pse shumica prej tyre nuk... “E kam të trashëguar nga nëna ime” – Këngëtarja shqiptare flet hapur për operacionet plastike

Tashmë është shumë e vështirë që të gjejmë ndonjë nga vipat shqiptarë që nuk ka kryer ndërhyrje plastike.

Edhe pse shumica prej tyre nuk e pranojnë të kenë kryer ndërhyrje nëse shohim fotot e mëparshme të gjithësecilit mund të dallojmë ndryshimin. Por sigurisht ka dhe nga ata që janë natyrale dhe nuk kanë ndërhyrë në pamje.

Një nga këto është edhe këngëtarja e njohur Flaka Krelani. Gjatë një interviste për Mirage, Flaka ka hedhur poshtë të gjithë akuzat në lidhje me operacionet plastike.

Po ju i besoni Flakës?

Flaka

Flaka