E pabesueshme se çfarë bënë ky i ri për një “Iphone” (FOTO) E pabesueshme se çfarë bënë ky i ri për një “Iphone” (FOTO)
IPhone i ri thuhet se do të dalë në shitje në Australi më 22 shtator. Studenit 20 vjeçar Mazen Kourouche tashmë është duke qëndruar... E pabesueshme se çfarë bënë ky i ri për një “Iphone” (FOTO)

IPhone i ri thuhet se do të dalë në shitje në Australi më 22 shtator.

Studenit 20 vjeçar Mazen Kourouche tashmë është duke qëndruar që tani jashtë dyqanit të Apple në Sydney CBD .Kourouche do të dokumentojë përvojën për ndjekësit e tij në YouTube

Këtë vit, ai e bën atë për tifozët e tij në YouTube, si dhe të jetë një nga njerëzit e parë në botë për të blerë telefonin e ri. “Vitin e kaluar, unë kam qenë i treti dhe dy vite më parë kësaj, unë kam qenë 100 ose diçka kështu që jam renditur,” tha ai për Daily Mail Australi, transmeton Sovrani.info.

ajfoni-2

ajfoni