E padëgjuar! Një foshnjë lindi me tre koka E padëgjuar! Një foshnjë lindi me tre koka
Lind një foshnjë me tre koka në Indi. Fëmja erdhi në jetë në datën 11 korrik të këtij viti. Nëna shtatzënë, nga fshati Pilua... E padëgjuar! Një foshnjë lindi me tre koka

Lind një foshnjë me tre koka në Indi. Fëmja erdhi në jetë në datën 11 korrik të këtij viti.

Nëna shtatzënë, nga fshati Pilua u pranua në qendrën shëndetësore pasi kishte shumë dhimbje.

Kjo lindje ka shokuar mjekët, prindërit, familjarët dhe gjithë Indinë.

Mjekët thanë se ishin të habitur që një nënë sjell në jetë një fëmijë jo normal, ndërkohë që shtatzënia ka qenë mëse normale.

Mjekët thanë se do të bënin një skanim për të përcaktuar gjendjen e saktë mjekësore të foshnjës. /noa.al/