Edhe në Samitin e Natos u shikua ndeshja Kroaci-Angli Edhe në Samitin e Natos u shikua ndeshja Kroaci-Angli
Kroacia është në finale të Rusia 2018 pasi që ka mposhtur Anglinë më rezultat 2-1, pas 120 minutave lojë. Përballje prej 120 minutave mes... Edhe në Samitin e Natos u shikua ndeshja Kroaci-Angli

Kroacia është në finale të Rusia 2018 pasi që ka mposhtur Anglinë më rezultat 2-1, pas 120 minutave lojë.

Përballje prej 120 minutave mes Kroacisë dhe Anglisë nuk e kanë lëshuar pa e parë edhe udhëheqës të shteteve të mëdha të botës.

Angela Merkel, Erdogan, Edi Rama e shumë te tjerë këtë lojë të futbollit e kanë shikuar në  Samitin e Natos.