Qeveria miraton Projektligji për Tatimin mbi Vlerën e shtuar
Qeveria e Kosovës sot ka duke miratuar Projektligjin për tatimin mbi vlerën e shtuar....
Qeveria ndan 1.2 milion euro për lobim për anëtarësim në INTERPOL
Në mbledhjen e sotme Qeveria ka ndarë 1.2 milion euro për lobim për anëtarësimin...
Falimentojnë 87 biznese brenda 9 muajsh në Ferizaj
Drejtoria e Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit e Ferizajt ka publikuar raportin nëntëmujor të punës,...
Pal Lekaj i jep Deçanit e Gjakovës lajme të mira, nënshkroi dy kontrata
Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj i ka dhënë në fund të ditës së sotme...
Shefi i FMN-së në Kosovë ngre alarmin se vendi po shkon drejtë një krize fiskale
“Buxheti i Kosovës nuk mund të përballojë një rritje aq të shpejtë të shpenzimeve...
Ku do të shkojnë taksat e qytetarëve pas përfundimit të autostradave?
Derisa shumë qytetarë merrnin rrugën për në vendet e tjera për të gjetur ilaç...
Qytetarët s’kanë paguar miliona për ujë, ngrohje e mbeturina
Borxhi i qytetarëve të Kosovës ndaj shtetit ka arritur në miliona euro. Vetëm për...
Vetëm Malivesha s’e dorëzon buxhetin për vitin 2019
Veç një komunë nuk e ka dorëzuar buxhetin te Ministria e Financave për vitin...
Kosovarët me mbi 3 miliardë euro kursime nëpër banka
Vlera e depozitave të klientëve në dhjetë bankat komerciale në Kosovës, deri në tetor...
Siguria në punë, rritet numri i inspektorëve
Nga viti i ardhshëm Inspektoratit të Punës pritet t’i shtohet edhe 15 inspektorë të...
ATK: 336.6 milionë euro të hyra për periudhën Janar-Shtator
Administrata Tatimore e Kosovës deri më 30 Shtator 2018, ka grumbulluar 75.5 % të...
Komisionerja e BE-së për ekonomi qëndron sot në Kosovë
Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, sot pret në takim Komisioneren e Bashkimit...
“Contour Global”:“Kosova e Re” ndërtohet edhe pa mbështetjen e Bankës Botërore
Qeveria e Kosovës dhe kompania fituese për ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re”, “ContourGlobal”,...
Banka Botërore nuk e mbështet termocentralin ‘Kosova e Re’, MZHE-ja ende nuk i din arsyet
Në fund të vitit të kaluar, Qeveria e Kosovës nënshkroi marrëveshjen komerciale me kompaninë...
Qeveria e vendosur për realizimin e “Kosovës së Re” edhe pa përkrahjen e Bankës Botërore
Edhe pse drejtori i Bankës Botërore, Jim Yong Kim, ka konfirmuar se ky institucion...
Qeveria miraton Projektligji për Tatimin mbi Vlerën e shtuar
Qeveria e Kosovës sot ka duke miratuar Projektligjin për tatimin mbi vlerën e shtuar. Projektligji, sipas kumtesës qeveritare, vlerësohet si pjesa më e rëndësishme...
Qeveria ndan 1.2 milion euro për lobim për anëtarësim në INTERPOL
Në mbledhjen e sotme Qeveria ka ndarë 1.2 milion euro për lobim për anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL. Gjatë kësaj mbledhje u miratua edhe...
Falimentojnë 87 biznese brenda 9 muajsh në Ferizaj
Drejtoria e Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit e Ferizajt ka publikuar raportin nëntëmujor të punës, sipas të cilit si pasojë e vështirësive financiare gjatë periudhës...
Pal Lekaj i jep Deçanit e Gjakovës lajme të mira, nënshkroi dy kontrata
Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj i ka dhënë në fund të ditës së sotme dy lajme të mira qyteteve nga Dukagjini, Deçanit e Gjakovës....