Ekskluzive: Shikoni fotografitë nga fejesa e S4MM! Ekskluzive: Shikoni fotografitë nga fejesa e S4MM!
S4MM nuk është më beqar! Reperi nga Tetova është fejuar dhe Prive ju sjell fotografitë e para nga fejesa e tij me vajzën me... Ekskluzive: Shikoni fotografitë nga fejesa e S4MM!

S4MM nuk është më beqar!

Reperi nga Tetova është fejuar dhe Prive ju sjell fotografitë e para nga fejesa e tij me vajzën me emrin Filis.

Sipas burime, çifti ka muaj që janë në lidhje dhe dashurinë e tyre kanë vendosur që ta kurorëzojnë me fejesë.

Filis shihet e veshur me një fustan të kuq ashtu siç e do zakoni ndërkaq S4MM pati një këmishë të bardhë të kombinuar me pantallona të zi.

Urime çiftit të ri.