Elita Rudi e ka dhënë përgjigjen e shumëpritur Elita Rudi e ka dhënë përgjigjen e shumëpritur
Elita Rudi është një prej moderatoreve më të dashura për publikun dhe largimi i përkohshëm i saj nga ekrani ka bërë që atyre të... Elita Rudi e ka dhënë përgjigjen e shumëpritur

Elita Rudi është një prej moderatoreve më të dashura për publikun dhe largimi i përkohshëm i saj nga ekrani ka bërë që atyre të ju mungojë.

E para pak minutash u ka dhënë hapsirën ndjekësve që t’i bëjnë pyetje që atyre u interesojnë.

Pyetjet që ia dërguan ishin të shumta dhe njërës prej tyre i dha përgjigjen e shumëpritur. E pyetur se kur do t’i rikthehet ekranit, Elita ka zbuluar se kjo do të ndodhë diku rreth muajit shtator apo tetor. /arbresh.info/