Elita Rudi publikon një imazh befasues Elita Rudi publikon një imazh befasues
Elita Rudi ka publikuar një imazh të ri në llogarinë e saj në “Instagram”, transmeton Indeksonline. Kështu duket pasi që ajo ka publikuar një... Elita Rudi publikon një imazh befasues

Elita Rudi ka publikuar një imazh të ri në llogarinë e saj në “Instagram”, transmeton Indeksonline.

Kështu duket pasi që ajo ka publikuar një imazh nga koha kur ishte shumë më elegante kur vije te format trupore.

Aty shihet Elita me imazhe të kohës kur nuk ishte shtatzënë.

Ndryshe, Elita dhe bashkëshorti i saj Gjikojanë martuar në muajin shtator, kurse shumë shpejt pritet që të bëhen edheprindër