Ka publikuar vetëm një këngë, është larguar nga koncertet verore, ka qenë mesatarisht aktive në rrjetet sociale dhe përsëri ka qenë në qendër të...

Ka publikuar vetëm një këngë, është larguar nga koncertet verore, ka qenë mesatarisht aktive në rrjetet sociale dhe përsëri ka qenë në qendër të vëmendjes. Bëhet fjalë për Elvana Gjatën e cila ka paralajmëruar projektin e parë në vjeshtë, një fotosesion në New York nga fotografi, David Paul Larson. Fillimisht Elvana ka postuar një video nga backstaget e këtij seti dhe më pas ka qenë vetë fotografi, i cili ka publikuar një foto gjysëm topless së saj në profilin e tij në Instagram.

After an amazing day with @david_paul_larson

A video posted by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on