Elvana ka marrë vëmendjen me albumin e fundit, por askush se ka vërejtur këtë detaj Elvana ka marrë vëmendjen me albumin e fundit, por askush se ka vërejtur këtë detaj
Elvana Gjata është emri i cili është dëgjuar kudo së fundmi. Dokumentari, gjashtë këngët e saj pjesë e albumit ‘3’ ishin arsyeja që ajo... Elvana ka marrë vëmendjen me albumin e fundit, por askush se ka vërejtur këtë detaj

Elvana Gjata është emri i cili është dëgjuar kudo së fundmi.

Dokumentari, gjashtë këngët e saj pjesë e albumit ‘3’ ishin arsyeja që ajo e dëshmoj edhe njëherë që është një super artiste, shkruan lajmi.net

Në videot muzikore është diskutuar edhe pamja e saj, se si pa provokuar është dukur me shumë stil.

Por askush nuk e ka vënë re detajin se rrobat e këngëtares së njohur kanë qenë rroba kat të meshkujve por broshi i vendosur në njërin krah, bukuria dhe thjeshtësia e saj e ka shpërqëndruar këtë vëmendje.