Enca është një “pop cacke” prej mishi e gjaku, një ëmbëlsirë e shijshme e fryer, shkruan “Kosovarja”. Megjithatë, këngëtarja nuk pajtohet asesi me masën...

Enca është një “pop cacke” prej mishi e gjaku, një ëmbëlsirë e shijshme e fryer, shkruan “Kosovarja”.

Megjithatë, këngëtarja nuk pajtohet asesi me masën e saj, që po përpiqet ta ndryshojë me patjetër, fatkeqësisht jo me palestër, por me programe korrektimi.

Enca i rregullon të gjitha fotot që i poston vetë, i zhduk të gjithë tulat kudo ku i ka

Ama, këngëtarja e hitit “Dreq” nuk ka mundur asesi të intervenoj në një fotografi ku ka pozuar me Medën dhe Lorin. Kjo foto tashmë ka marrë dhenë dhe aty duket linja e vërtet e Encës.