Enca në krahët e një këngëtari kosovar (Foto) Enca në krahët e një këngëtari kosovar (Foto)
Aktualisht është ndër këngëtaret më të përfolura në mediat rozë  për sharmin dhe sensualitetin e saj që këngëtarja posedon. Është kjo Enca Haxhija për... Enca në krahët e një këngëtari kosovar (Foto)

Aktualisht është ndër këngëtaret më të përfolura në mediat rozë  për sharmin dhe sensualitetin e saj që këngëtarja posedon.

Është kjo Enca Haxhija për të cilën vazhdimisht është tentuar të zbulohet nëse ka realisht një mashkull në jetën e këngëtares, por deri tani nuk është shfaqur asnjë emër konkret, shkruan “Magazina.al“.

Por, më në fund Magazina.al ka siguruar një fotografi të saj e cila shfaqet në krahët e reperit B Genius.

Edhe pse nuk dihet se çfarë raporti kanë ata mes tyre, kjo për është e dukshme se ata kanë një tërheqje të veçantë, ndoshta shoqërore, apo më shumë se kaq.

Çifti ndihet vërtet i lumtur, por ajo që vihet re është se Enca duket se ka marrë në dorë situatën, ndërsa ai ndihet i lumtur në përkëdheljet e këngëtares.

Asgjë nuk është e sigurt se ç’ka mes tyre, nëse do të ndodhë diçka e re, ne do t’iu mbajmë të informuar.Magazina.al

InShot_20160713_135209