Krahas motrës, edhe Uindi është mjaft e komentuar. Nuk kanë munguar rastet kur ajo është paraqitur shumë seksi, duke provokuar ndjekësit e saj. Një...

Krahas motrës, edhe Uindi është mjaft e komentuar.
Nuk kanë munguar rastet kur ajo është paraqitur shumë seksi, duke provokuar ndjekësit e saj.

Një gjë të tillë ajo e ka bërë edhe sot dhe është lavdëruar nga motra e saj Enca.

Në fakt, Enca këtë foto provokative ia publikoi për t’ia promovuar Instagramin e ri që Uindi e ka hapur.

screenshot_1