Këngëtarja Era Istrefi është gati për koncerte Era shumë shpejt pritet që të dal me një këngë të re, e cila është punuar në...

Këngëtarja Era Istrefi është gati për koncerte

Era shumë shpejt pritet që të dal me një këngë të re, e cila është punuar në studiot e njohura të Amerikës dhe Europës, por ajo si duket është e gatshme edhe për një gjë tjetër.

Bëhet fjalë për ca palë kufje që këngëtarja i ka postuar në faqen e saj në Instagram.

“Sapo me erdhën dëgjueset. I dua por më shumë për të mbajtur disa koncerte së shpejti”, ka thënë Era.