Fëmijët kalojnë një natë në Mars duke studiuar hapësirën Fëmijët kalojnë një natë në Mars duke studiuar hapësirën
Rreth pesëdhjetë djemë dhe vajza të moshës nga 10 deri në 14 vjeç, natën e kaluar, e kaluan në Qendrën për Shkencë dhe Teknologji... Fëmijët kalojnë një natë në Mars duke studiuar hapësirën

Rreth pesëdhjetë djemë dhe vajza të moshës nga 10 deri në 14 vjeç, natën e kaluar, e kaluan në Qendrën për Shkencë dhe Teknologji në Bursa, ku shikuan yjet, vozitën biçikletën hapësinore dhe u ​​”shëtitën” nëpër Mars.

Fëmijët vizituan ekspozitën “Vëzhgimi i Marsit”, e cila më parë ishte prezantuar para publikut kanadez, dhe tani është pjesë e projektit “Një natë në Mars”.

Fëmijët u njohën me astronautin sirian Mohammed Faris, i cili u tregonte për sekretet e universit dhe më pas vozitën biçikletën hapësinore dhe “shëtitën” në Mars.