Fëmijët që lindin me shumë flokë (FOTO) Fëmijët që lindin me shumë flokë (FOTO)
Prindërit e ardhshëm kanë shumë për të menduar përpara se të vijë në jetë fëmija i tyre. Netët e gjata pa gjumë, mënyra se... Fëmijët që lindin me shumë flokë (FOTO)

Prindërit e ardhshëm kanë shumë për të menduar përpara se të vijë në jetë fëmija i tyre.

FOTO 1

Netët e gjata pa gjumë, mënyra se si të ndërrojnë panolinat, mënyra e të ushqyerit, e të tjerë.

FOTO 2

Një gjë që nuk ka nevojë për të menduar është modeli i flokëve.

FOTO 3

Të vegjlit lindin pa flokë?

Provojeni t’ua thoni prindërve të këtyre fëmijëve që shihni në foto.

FOTO 4

Ata kanë lindur me shumë flokë dhe janë të mrekullueshëm.

FOTO 5