Femra kujdes! Këto 10 gjëra meshkujt nuk i durojnë dot Femra kujdes! Këto 10 gjëra meshkujt nuk i durojnë dot
Përdorimi i trupit si armë– Përdorimi i trupit për të arritur një qëllimin tuaj, është diçka që meshkujt nuk e durojnë dot. Fundja do... Femra kujdes! Këto 10 gjëra meshkujt nuk i durojnë dot

Përdorimi i trupit si armë– Përdorimi i trupit për të arritur një qëllimin tuaj, është diçka që meshkujt nuk e durojnë dot. Fundja do ju përdorin dhe qëllimin gjithsesi ju nuk do e arrini.

Silleni si e vogël- Meshkujt pëlqejnë femrat që dinë të kontrollojnë veten dhe që nuk sillen si adoleshente. Një veprim të tillë nuk e kanë qejf aspak.

Të qenit enigmatike- Kur femrat nuk i thonë gjërat në mënyrë të qartë dhe të drejtpërdrejtë i largojnë meshkujt. Kjo sjellje nuk sjell asgjë të mirë.

Sjellja si e ndrojtur– Të dukurit më e ndrojtur nga sa jeni realisht, nuk sjell asnjë të mirë. Meshkujt e pëlqejnë ndrojtjen por me doza të vogla. Nëse e kuptojnë që një femër po shtiret, rreshtin së besuari tek ajo.

Të lënit pas dore të pamjes– Në çdo moshë, syri ka pjesën e vetë. Mos e lini pas dore pamjen, vetëm sepse mund të keni fituar zemrën e tij. Mundohuni që herë pas here të shfaqni anën joshëse tuajën.

Manipulimi-Nëse doni ta manipuloni për çdo gjë, mund ta shtyni në zgjedhje të gabuara dhe një gjë e tillë do ju kthehet kundër.

Prisni prej tij atë që s’e ka premtuar kurrë– Mos e idealizoni shumë, meshkujt janë të drejtpërdrejtë, shkruan noa.al. Nëse për shembull ka thënë se nuk do fëmijë, mos mendoni se do ndryshojë mendim pa martese.

Kritikoni femrat e tjera- Përbuzja e femrave të tjera nuk ju bën më të mirë, përkundrazi nxjerr në pah mangësitë tuaja.

Mungesa e higjienës– Duket sikur nuk i kushtojnë rëndësi, por për ta higjiena është shumë e rëndësishme.

I jepni urdhra- Mund të kërkoni dhe diskutoni, por jo të jepni urdhra! Urdhrat janë gjëja që meshkujt urrejnë më shumë. /a.y/noa.al