Fjalëkalimet më të përdorura në vitin 2015 Fjalëkalimet më të përdorura në vitin 2015
Tani është koha kur duhet të marrim në konsideratë vendosjen e fjalëkalimeve tona. Fjalëkalimet më të përdorura të vitit 2015 janë zbuluar dhe nëse... Fjalëkalimet më të përdorura në vitin 2015

Tani është koha kur duhet të marrim në konsideratë vendosjen e fjalëkalimeve tona. Fjalëkalimet më të përdorura të vitit 2015 janë zbuluar dhe nëse keni përdorur njërin nga to ka shumë mundësi që të jeni sulmuar nga hakerët.

Nëse po pyesni si po i dimë këto detaje sekrete e gjitha kjo është falë SplashData që hartojnë listën vjetore të fjalkalimeve të  vjedhura që janë bërë në 12 muajt e fundit dhe zgjedhin atë më të përdorurin. Gjetjet e këtij viti janë bërë mbi 2 milionë fjalëkalime dhe janë një mësim mjaft i mirë që nuk duhet të përdorini ato nëse nuk doni që dikush të hyjë në emailin tënd dhe në llogaritë e tjera në internet.

Në krye të listës është  “123456”, i cili edhe vitin e kaluar ishte në vendin e parë ndërsa pas tij vjen “password”.

25.starwars

24.pasw0rd

23.solo

22.qwertyuiop 

21.princess

20.login

19.letmein

18.monkey 

17.master

16.dragon

15.1qaz2wsx 

14. 1111111

13.abc123

12.1234567890

11.welcome

10.baseball

9.1234567

8.1234

7.football

6.123456789

5.12345

4.qwerty

3.12345678

2.password

1. 123456