15 Foto nga lartësia, të pazakonta (FOTO) 15 Foto nga lartësia, të pazakonta (FOTO)
Fotografimi nga lartësia  po bëhet gjithnjë e më shumë popullor këto ditë . Fotografët kanë shkrepur fotografitë nga  helikopterë dhe satelitë  etj, për të marrë... 15 Foto nga lartësia, të pazakonta (FOTO)

Fotografimi nga lartësia  po bëhet gjithnjë e më shumë popullor këto ditë . Fotografët kanë shkrepur fotografitë nga  helikopterë dhe satelitë  etj, për të marrë të shtëna më të pazakonta dhe mahnitëse . Ky kënd i ri i gjërave na ndihmon të shikojmë  botën tonë në një mënyrë të ndryshme dhe na frymëzon për të bërë më shumë zbulime çdo ditë .
Sovrani. Info ka mbledhur 15 fotografi të cilat tregojnë bukuritë e planetin tonë nga lart.

Rio de Janeiro, Brazil

Tahiti, Polynesia

Nice, France

New Caledonia

 Marrakech, Morocco

Hong Kong

Niger, Africa

Lake Natron, Tanzania

Amboseli National Park, Kenya

Wadi Mitan Desert in Oman

The Solomon Sea

The Tsavo National Park, Kenya

Guntur, India