Barack dhe Michel Obama padyshim që janë ndër çiftet më të famshme në botë. Njeriu i parë i Amerikës shquhet për raportet e tij...

Barack dhe Michel Obama padyshim që janë ndër çiftet më të famshme në botë.

Njeriu i parë i Amerikës shquhet për raportet e tij perfekte në familje, si xhentëllmen ndaj gruas së tij Michell dhe si një person me një histori të pastër në Amerikë.

Ishte viti 1989 kur ai ishte njohur me Michelle në kompaninë ku punonte, “Sidley Austin” në Chigao për tu martuar tre vite më vonë.

Dy ish studentët e Harvardit ishin të lumtur në dashuri edhe kur nuk ishin fare të famshëm, gjë e cila shihet edhe në këto fotografi legjendare.