Fotoja e fundit e Elvanës do t’ju mahnis! Fotoja e fundit e Elvanës do t’ju mahnis!
Elvana Gjata është ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë. Këngët e saj vazhdojnë të dëgjohen e të jenë ndër të preferuarat. Ajo... Fotoja e fundit e Elvanës do t’ju mahnis!

Elvana Gjata është ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë.

Këngët e saj vazhdojnë të dëgjohen e të jenë ndër të preferuarat.

Ajo është tashmë aktive edhe në rrjetet sociale, e mbrëmë lansoi projektin e ri në bashkëpunim me Capital T, i cili po rezulton shumë i suksesshëm.

Elvana shihet se sot është rregulluar nga Sellma dhe po duket tejet bukur.