Fundi i shkollave: Prindërit vendosin t’i edukojnë fëmijët brenda shtëpive Fundi i shkollave: Prindërit vendosin t’i edukojnë fëmijët brenda shtëpive
Nëse pyesni prindërit për fëmijët e tyre nëpër shkolla, të gjithë së paku një herë do ta pranojnë se fëmijët e tyre janë ngacmuar.... Fundi i shkollave: Prindërit vendosin t’i edukojnë fëmijët brenda shtëpive

Nëse pyesni prindërit për fëmijët e tyre nëpër shkolla, të gjithë së paku një herë do ta pranojnë se fëmijët e tyre janë ngacmuar.

Pra bëhet fjalë, për rastet kur fëmija që nga klasa e parë, vjen duke qarë apo me pantallona të zhytura, ose edhe për student që sulmojnë njërin prej tyre, të gjitha këto kanë bërë që prindërit të marrin një vendim.

Zgjidhja e vetme sipas tyre është që të ndalen fëmijët nga shkolla, dhe të fillojnë t’i edukojnë në shtëpi.

‘’Ngacmimi është arsyeja kryesore për të filluar arsimimin brenda shtëpisë’’, thotë Stuart Chapman, nga Accelerate Christian Home Schooling nga Australia, transmeton Gazeta Shneta.

Për shumë familje që kanë një foshnje me autizëm apo të ngjashme kjo shihet të jetë zgjidhje edhe më e mirë.

Derisa prindër të tjerë mendojnë se në fakt shkollat duhet të jenë një vend i sigurt për foshnjat e tyre, dhe dhuna nuk ka vend në Australi.