Fustan më të çuditshëm nuk keni parë (FOTO) Fustan më të çuditshëm nuk keni parë (FOTO)
Ndoshta ju kujtohet Meredith Ostrom nga seritë e famshme ‘Seksi dhe qyteti’, shkruan Cosmopolitan, transmeton Sovrani.info. Ajo ka tërhequr përsëri vëmendjen e mediave kur... Fustan më të çuditshëm nuk keni parë (FOTO)

Ndoshta ju kujtohet Meredith Ostrom nga seritë e famshme ‘Seksi dhe qyteti’, shkruan Cosmopolitan, transmeton Sovrani.info.

Ajo ka tërhequr përsëri vëmendjen e mediave kur u pa me një fustan të ‘çuditshëm’ në Londër që e tregonte totalisht të zhveshur.

Mirëpo ajo nuk ishte e zhveshur por ashtu dukej fustani i saj.

Fustan më të çuditshëm nga aktorja nuk keni parë ndonjëherë./Sovrani/