Gjatë djegies së katedrales së Parisit, ndodhi diçka e rëndë që askush nuk e vuri re Gjatë djegies së katedrales së Parisit, ndodhi diçka e rëndë që askush nuk e vuri re
Një zjarr shpërtheu në xhaminë Al-Aksa në Jerusalem, në të njëjtën kohë kur flakët kapluan Katedralen Notre Dame në Paris. Pamjet që tregojnë tym... Gjatë djegies së katedrales së Parisit, ndodhi diçka e rëndë që askush nuk e vuri re

Një zjarr shpërtheu në xhaminë Al-Aksa në Jerusalem, në të njëjtën kohë kur flakët kapluan Katedralen Notre Dame në Paris.

Pamjet që tregojnë tym dhe flakë duke dalë nga çatia e një strukture të njohur si Dhoma e Lutjeve Marvani, u publikuan në rrjete sociale.

Agjencia e Lajmeve të Palestinës, që është burimi zyrtar i Autoritetit Kombëtar Palestinez, citoi një roje i cili tha se “zjarri sh përtheu në dhomën e rojeve jashtë çatisë së Dhomës së Lutjeve dhe brigadat e zjarrit arritën ta shuajnë atë me sukses”.

Lajmet e incidentit në xhaminë Al-Aksa, vendi i tretë më i shenjtë në Islam dhe qendra e konfliktit të vazhdueshëm arabo-izraelit, ndodhi në të njëjtën kohë kur flakët e përfshinë Katedralen Notre Dame.

Embedded video

المركز الفلسطيني للإعلام

@PalinfoAr

طواقم الإطفاء تخمد حريقاً اندلع على سطح المصلى المرواني في المسجد الأقصى.

192 people are talking about this