Gjeni gjashtë fjalët e fshehura në këtë foto Gjeni gjashtë fjalët e fshehura në këtë foto
Deri më tani ju kemi prezantuar enigma të ndryshme, siç janë ato për të gjetur dallimet në foto, pastaj për të gjetur figura të... Gjeni gjashtë fjalët e fshehura në këtë foto

Deri më tani ju kemi prezantuar enigma të ndryshme, siç janë ato për të gjetur dallimet në foto, pastaj për të gjetur figura të ndryshme, por kjo më e reja, do t’ju vër vërtetë në vështirësi.

Në të vërtetë, në këtë foto gjenden 6 fjalë të shkruara me shkronja dhe detyra e juaj është t’i gjeni ato. Dhe nëse i gjeni ato, atëherë inteligjenca juaj është në nivelin maksimal.

Shikoni me kujdes çdo vijë, sepse kjo është vërtetë një detyrë e vështirë dhe kur t’i gjeni ato, tregoni përmes komentit, duke shkruar secilën fjalë të gjetur.

Dhe nëse askush nuk arrin t’i gjej ato, në fund të ditës, ne përmes një komenti, do t’ua japim fjalët që gjenden në këtë foto dhe vendin se ku janë ato. Suksese.