Gjilan: Ky është 45 vjeçari që humbi jetën nga gripi i derrave Gjilan: Ky është 45 vjeçari që humbi jetën nga gripi i derrave
Ramadan Jashari (45 vjeçar) nga fshati Pogragjë në komunën e Gjilanit ka humbur jetën, pasi nuk mundi t’i mbijetojë sëmundjes së gripit të derrave.... Gjilan: Ky është 45 vjeçari që humbi jetën nga gripi i derrave

Ramadan Jashari (45 vjeçar) nga fshati Pogragjë në komunën e Gjilanit ka humbur jetën, pasi nuk mundi t’i mbijetojë sëmundjes së gripit të derrave.

Kjo është konfirmuar nga Drejtori i Spitalit të Gjilanit, Nysret Hajrullahu.

Ndryshe Ramdan Jashari ishte teknik medicional në Spitalin e Gjilanit, ndërsa ishte duke u rehabilituar prej një kohe në QKUK.

“Ai ishte prekur nga gripi i derrave, kurse për ne është një humbje e madhe dhe e pazëvendësueshme. Do e kujtojmë gjatë sepse ka lënë mbresa të mira si në punë ashtu edhe në sjellje”, ka thënë Hajrullahu.

 

untitled