Gjithmonë ‘in’, 20 veshjet që nuk dalin kurrë nga moda Gjithmonë ‘in’, 20 veshjet që nuk dalin kurrë nga moda
Meqënëse shumicën e kohës e kalojmë duke përzgjedhur tendencat e reja, gjërat që vijnë apo ikin nga moda, ka ardhur momenti të bëjmë pak... Gjithmonë ‘in’, 20 veshjet që nuk dalin kurrë nga moda

Meqënëse shumicën e kohës e kalojmë duke përzgjedhur tendencat e reja, gjërat që vijnë apo ikin nga moda, ka ardhur momenti të bëjmë pak vend edhe për veshjet klasike, ato që janë gjithmonë ‘in’ sido që t’i kombinojme e kudo që t’i veshim…

Pothuajse gjithmonë, të gjithë ndajmë mendimin se klasiket nuk mund të krahasohen me trendet që ikin e vijnë, ato kanë të rezervuar një vend të posaçëm në gardërobë sepse është shumë e rëndësishme që blerjet që bëni t’i dashuroni jo vetëm për një sezon, por për shumë kohë. Të blesh një veshje klasike të ndihmon të krijosh një stil të pakohë dhe të jesh vërtet vetvetja.

Ekzistojnë shumë veshje pa të cilat nuk do të krijonit dot një look të paharrueshëm dhe për më tepër, nuk do të lidhnit dot në kombinim veshje të caktuara. Kemi përmbledhur në listën e mëposhtme 18 veshjet të cilat nuk dalin kurrë nga moda.

Xhinset e bardha

Pardesyja klasike

Fustani i zi

Syzet Ray Ban

Xhaketa e lëkurës

Këmisha e bardhë

Pulovra e kashmirit

T- shirt i bardhë

Rripi i lëkurës