Gjuha shqipe prezantohet në “Ditën Evropiane të Gjuhëve” në Holandë Gjuha shqipe prezantohet në “Ditën Evropiane të Gjuhëve” në Holandë
Gjuha shqipe prezantohet në “Ditën Evropiane të Gjuhëve” në Institutin Gothe, Rotterdam, Holandë Në festën tradicionale të diversitetit gjuhësor në Evropë që organizohet çdo... Gjuha shqipe prezantohet në “Ditën Evropiane të Gjuhëve” në Holandë

Gjuha shqipe prezantohet në “Ditën Evropiane të Gjuhëve” në Institutin Gothe, Rotterdam, Holandë

Në festën tradicionale të diversitetit gjuhësor në Evropë që organizohet çdo 26 shtator, do të ketë aktivitete kulturore për të promovuar vlerat dhe kulturën tonë gjuhësore, shkruan kultplus, përcjell albinfo.ch.

Prej 18 vjetësh, “Dita Evropiane e Gjuhëve” bashkon njerëz me prejardhje dhe kultura të ndryshme, me qëllim promovimin e diversitetit gjuhësor dhe kulturor të Evropës, rritjen e ndërgjegjësimit për gjuhët si dhe nxitjen e mirëkuptimit ndërkulturor me njëri-tjetrin.